Vilka telefoner och surfplattor kan jag använda med min Fitbit-klocka eller -aktivitetsklocka?

Om du vill konfigurera, synkronisera, ta emot aviseringar och utnyttja andra funktioner i din Fitbit-enhet måste du installera Fitbit-appen på en kompatibel telefon eller surfplatta. Fitbit-appen är kompatibel med de mest populära telefonerna och surfplattorna. Vi lägger ständigt på fler enheter och förbättrar kompatibiliteten så om du inte ser din enhet på listan kan du återkomma om ett tag.

Alternativt kan du använda Fitbit-appen för Windows 10 på din dator eller använda Fitbit Connect för att synkronisera med en Mac eller Windows 8.1-dator för att komma åt dina data och dra nytta av de många funktionerna i din Fitbit-enhet. För mer information, se Hur konfigurerar jag min Fitbit-enhet?