Vad behöver jag veta om att använda Fitbit-appen på min Android-telefon?

För den senaste listan över enheter som stöder Fitbits app för Android kan du se Vilka telefoner och surfplattor kan jag använda med min Fitbit-klocka eller -aktivitetsklocka?

Observera: Om du ställer in Fitbit Charge 4 eller Fitbit Versa 2 visas ett meddelande på din telefon för att starta installationsprocessen. Mer information finns i Hur konfigurerar jag min Fitbit-enhet?