Hur tar jag bort en Fitbit-enhet från mitt konto?

Article Text
När du tar bort Fitbit-enheten raderas alla data som du inte har synkroniserat. Mer information om hur du synkroniserar din Fitbit-enhet finns i Hur synkroniserar Fitbit-enheter sina data?

Om du ger din klocka, våg eller hörlurar till någon annan ska du radera dina data. Vissa Fitbit-enheter dig att radera data som är lagrade på din enhet helt och hållet. För mer information, se Hur raderar jag alla data på min Fitbit-enhet? För alla andra Fitbit-enheter rensas dina data när enheten parkopplas med ett nytt konto. För mer information, se Hur raderar jag data?

För mer information om att ge din Fitbit-enhet till någon annan eller ta emot en tidigare använd enhet som gåva, se vårt blogginlägg Ge bort eller ta emot en använd Fitbit-enhet? Dessa enkla steg hjälper er båda att börja färska.

Så här tar du bort en Fitbit-enhet från ditt konto:
  • iPhones och iPads
    1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bild och nudda din profilbild.
    2. Nudda bilden på enheten du vill ta bort, bläddra sedan till botten och nudda alternativet för att ta bort enheten.
    3. Följ anvisningarna på skärmen för att ta bort enheten från ditt konto.
    Obs! Om du använder en iPhone och du vill ta bort en Fitbit Aria-våg från ditt konto måste du först ta bort dig själv som en användare av vågen. Se Hur tar jag bort någon från min våg? för instruktioner.
  • Android-telefoner
    1. Nudda fliken Idag Användarens tillagda bild och nudda din profilbild.
    2. Nudda bilden för den enhet du vill ta bort.
    3. Nudda papperskorgsikonen.
    4. Följ anvisningarna på skärmen för att ta bort enheten från ditt konto.
  • Windows 10-enheter
    1. På Fitbit-appens översikt nuddar du kontoikonen Användarens tillagda bild.
    2. Nudda bilden på enheten du vill ta bort, bläddra sedan till botten och nudda alternativet för att ta bort enheten.
    3. Följ anvisningarna på skärmen för att ta bort enheten från ditt konto.
  • fitbit.com-översikt
    1. Från fitbit.com-översikten nuddar du kugghjulsikonen Användarens tillagda bild.
    2. Nudda bilden för den enhet du vill ta bort.
    3. Nudda alternativet för att ta bort enheten längst ner på sidan.
    4. Följ anvisningarna på skärmen för att ta bort enheten från ditt konto.
Senaste uppdatering: August 12, 2019