Hur tar jag bort en Fitbit-enhet från mitt konto?

Du kan ta bort en Fitbit-enhet från ditt konto. När du tar bort Fitbit-enheten raderas alla data som du inte har synkroniserat. Mer information om hur du synkroniserar din Fitbit-enhet finns i Hur synkroniserar Fitbit-enheter sina data?

Om du ger din klocka, våg eller hörlurar till någon annan ska du radera dina data. Vissa Fitbit-enheter dig att radera data som är lagrade på din enhet helt och hållet. För mer information, se Hur raderar jag min Fitbit-enhet? För alla andra Fitbit-enheter rensas dina data när enheten parkopplas med ett nytt konto. För mer information, se Hur redigerar eller tar jag bort Fitbit-data och aktiviteter?

För mer information om att ge din Fitbit-enhet till någon annan eller ta emot en tidigare använd enhet som gåva, se vårt blogginlägg Ge bort eller ta emot en använd Fitbit-enhet? Dessa enkla steg hjälper er båda att börja om från början.

Välj din enhet nedan för att ta bort en Fitbit-enhet från ditt konto.