Hur lyssnar jag på Deezer-spellistor på min Fitbit-klocka?

Med appen Deezer på serierna Fitbit Ionic och Fitbit Versa* kan du ladda ner dina Deezer-spellistor och flöden direkt till din klocka. När du har laddat ner musik behöver du ansluta Bluetooth-hörlurar eller högtalare för att lyssna på din musik.

* Denna funktion är inte tillgänglig på Fitbit Versa Lite Edition.

Observera att du behöver ett betalt abonnemang på Deezer och en Wi-Fi-anslutning för att ladda ner musik.

Se Hur lyssnar jag på musik och poddar på min Fitbit-klocka? för information om hur du hämtar personlig musik och ljudfiler med musikappen .