Hur lyssnar jag på Deezer-spellistor på min Fitbit-klocka?

Article Text
Med appen Deezer Användarens tillagda bild på serierna Fitbit Ionic och Fitbit Versa* kan du ladda ner dina Deezer-spellistor och flöden direkt till din klocka. När du har laddat ner musik behöver du ansluta Bluetooth-hörlurar eller högtalare för att lyssna på din musik.
*Denna funktion är inte tillgänglig på Fitbit Versa Lite Edition.

Observera att du behöver en betald prenumeration på Deezer och en Wi-Fi-anslutning för att ladda ner musik.

Se Hur lyssnar jag på musik och podcast på min Fitbit-klocka?Användarens tillagda bild för information om hur du hämtar personlig musik och ljudfiler med musikappen.

Hoppa till:

Vem kan använda appen Deezer?

Deezer-appen är tillgänglig för Ionic-, Versa- och Versa2-kunder som har ett betalt abonnemang på Deezer. Mer information om Deezer-prenumerationer finns på deezer.com/offers.

Hur installerar jag Deezer-appen?

Deezer-appen är förinstallerad på klockor i många länder. Om appen Deezer inte redan är installerad på din klocka, se Hur installerar jag och hanterar appar på min Fitbit-klocka? Mer information om Deezer-tillgänglighet per region finns på support.deezer.com.

Hur laddar jag ner Deezer-spellistor i min Fitbit-klocka?

Börja här första gången du hämtar spellistor till din klocka. Om du tidigare hämtat spellistor, hoppa över till Hur hanterar jag Deezer-spellistorna på min Fitbit-klocka? för detaljer om hur du uppdaterar dina spellistor.
  1. Om du inte redan har gjort det ska du se till att din klocka kan ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk. Mer information finns i Hur kopplar jag in min Fitbit-klocka till Wi-Fi?
  2. På din Fitbit-klocka öppnar du Deezer-appen. Om du inte har Deezer-appen hämtar du den från Fitbit App Gallery.
  3. Öppna en webbläsare på din telefon, surfplatta eller dator och gå till fitbit.com/deezer.
  4. Ange aktiveringskoden som visas på din klocka. Om aktiveringskoden inte visas när du öppnar appen Deezer, se Jag har problem med att aktivera Deezer, vad ska jag göra?
  5. Om du behöver det, följ instruktionerna på skärmen för att logga in på ditt Fitbit-konto och välj din enhet. Om du inte ser detta steg, gå till steg 6.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ditt Deezer-konto eller skapa ett nytt konto.
  7. I Fitbit-appen nuddar du fliken Idag Användarens tillagda bild > din profilbild > din enhetsbild > Media > Deezer.
  8. Nudda Lägg till musik för att se ditt flöde, presenterade spellistor och alla personliga spellistor du har skapat på Deezer. Om du inte har favoritmarkerat eller skapat några spellistor, besöker du Deezer-mobilappen eller webbplatsen för att göra det.
  9. Nudda spellistor för att lägga dem i kön för nedladdning.
  10. Anslut din klocka till laddaren. Musik hämtas automatiskt när klockan laddas och är inom ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan också nudda menyikonen Användarens tillagda bild > Tvångssynkronisera nu under Deezer i Fitbit-appen för att lägga till spellistorna i din klocka. Beroende på hur mycket musik som laddas ned, kan den här processen ta flera minuter eller mer. Kontrollera nedladdningen på klockans skärm eller i Fitbit-appen (om telefonen är inom Bluetooth-räckvidd). Du kan lyssna på och ladda ner musik från Deezer på din telefon eller dator medan du väntar på att din nedladdning ska slutföras.
Wi-Fi fungerar inte på din klocka när batteriets laddningsnivå är 25 % eller mindre.

Jag har problem med att aktivera Deezer, vad ska jag göra?

När du konfigurerar Deezer öppnar du Deezer-appen på din klocka för att se din aktiveringskod. Om aktiveringskoden inte visas:
  1. Kontrollera att enheten som du har kopplat till din klocka är i närheten när Bluetooth är påslagen.
  2. Om koden fortfarande inte visas trycker du på bakåtknappen på din klocka och öppnar sedan appen Deezer igen.
Om du ser en kod på din klocka men du inte kan skriva in den på https://www.fitbit.com/deezer, se till att du använder koden som visas på din klocka. Varje kod är kopplad till en specifik användare och enhet och löper ut efter flera minuter. Om du inte kan aktivera Deezer, kontakta Kundsupport.

Om aktiveringskoden är kvar på din klocka efter att du har skrivit in den på https://www.fitbit.com/deezer:
  1. Kontrollera att enheten som du har kopplat till din klocka är i närheten när Bluetooth är påslagen.
  2. I Fitbit-appen väljer du Deezer-spellistorna som du vill ladda ner och lägger sedan klockan med laddaren inkopplad inom räckhåll för ditt Wi-Fi-nätverk.
  3. Om aktiveringskoden inte försvinner trycker du på bakåtknappen på din klocka och öppnar sedan appen Deezer igen.
Observera att du behöver en betald Deezer-prenumeration för att ladda ner spellistor till din klocka.

Hur lyssnar jag på Deezer-spellistor på min Fitbit-klocka?

Så här lyssnar du på dina spellistor:
  1. När du har laddat ner dina spellistor ansluter du en Bluetooth-ljudenhet, till exempel Fitbit Flyer-hörlurar eller en Bluetooth-högtalare, till din klocka. Mer information finns i Hur ansluter jag Bluetooth-ljudenheter till min Fitbit-klocka?
  2. Öppna appen Deezer på din klocka och nudda uppspelningsknappen bredvid en spellista för att börja spela upp musiken i den spellistan. Du kan också nudda namnet på spellistan för att se listan över ljudspår. Du kan behöva bläddra ner för att se alla dina spellistor.
  3. På listan med spår i en spellista nuddar du Blanda alla eller ett enskilt spår för att spela upp det. Utjämningsikonen Användarens tillagda bild anger vilket ljudspår som spelas för närvarande.
  4. Medan musik spelas kan du spela upp eller pausa ljudspåret eller nudda pilikonerna för att hoppa över till nästa spår eller föregående spår (det går inte att återgå till ett tidigare spår när du lyssnar på ditt flöde). Tryck på + och - för att styra volymen.
  5. Om du vill öppna ytterligare kontroller nuddar du ikonen med de 3 punkterna. Här kan du ändra Bluetooth-ljudutgångsenheten.
  6. För att lyssna på en annan spellista trycker du på bakåtknappen och nuddar en spellista. Observera att du kan behöva öppna appen Deezer igen för att välja en annan spellista.
Obs! Öppna fjärrstyrning av musik för att ändra ljudspår eller justera volymen. Från vilken skärm som helst, tryck och håll ned bakåtknappen på din klocka och svep till skärmen Musikkontroller istället för att öppna Deezer-appen.

Hur hanterar jag Deezer-spellistorna på min Fitbit-klocka?

Spellistor uppdateras automatiskt och flödet uppdateras dagligen när klockan laddas och är inom ditt Wi-Fi-nätverk. Så här justerar du vilka spellistor som lagras på din klocka:
  1. I Fitbit-appen nuddar du fliken Idag Användarens tillagda bild > din profilbild > din enhetsbild > Media > Deezer.
  2. För att ta bort en spellista, dra den åt vänster och nudda Radera. Om du vill lägga till en ny spellista nuddar du Lägg till musik och väljer de spellistor som ska hämtas. Endast innehåll som inte redan hämtats till din klocka visas.
  3. Anslut din klocka till laddaren. Spellistor hämtas automatiskt när klockan laddas och är inom ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan också nudda menyikonen Användarens tillagda bild > Tvångssynkronisera nu under Deezer i Fitbit-appen för att lägga till spellistorna i din klocka. För att tvinga en synkronisering måste enheten som är kopplad till din klocka vara i närheten när Bluetooth har aktiverats.

Varför visas inte mitt flöde i Fitbit-appen?

Eftersom flödet är ett personligt ljudspår baserat på den musik du lägger till i dina favoriter kan det ta en dag eller två innan det visas för nedladdning i Fitbit-appen om det här är första gången du använder Deezer. Mer information om flödet finns på support.deezer.com.

Varför kan jag inte ladda ner spellistor till min Fitbit-klocka?

Anslut din klocka till laddaren. Spellistor laddas ned automatiskt när klockan laddas och ligger inom ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan också nudda Tvångssynkronisera nu under Deezer i Fitbit-appen för att lägga till spellistorna i klockan.

För att ändra Wi-Fi-nätverket är din klocka ansluten till eller för att se till att din nätverkstyp är kompatibel, se Hur kopplar jag in min Fitbit-klocka till Wi-Fi?

Om dina spellistor inte verkar hämtas, se felsökningsstegen i Varför ansluter inte min Fitbit-klocka till Wi-Fi? och Varför synkroniseras inte min Fitbit-enhet? Försök sedan att ladda ner dina spellistor igen.

Om du har problem med att lägga till nya Deezer-spellistor i din Fitbit-klocka, se till att du uppdaterat din klocka till att köra senaste Fitbit OS. Mer information finns i vår hjälpartikel Hur uppdaterar jag min Fitbit-enhet?

Jag fick ett felmeddelande om lagringsutrymme – vad ska jag göra?

Dina Deezer-spellistor uppdateras när din klocka laddas och är inom ditt Wi-Fi-nätverk. Om du har lagt till fler ljudspår på en Deezer-spellista som synkroniseras med din klocka kan det hända att din klocka får slut på lagringsutrymme när den försöker att ladda ner det nya innehållet. Om du får det här felmeddelandet behöver du ta bort lite av den musik som hämtats till din klocka:

Kan jag ladda ner ny musik utan att koppla in min klocka?

Så här laddar du ner musik utan laddare:
  1. I Fitbit-appen nuddar du fliken Idag Användarens tillagda bild > din profilbild > din enhetsbild > Media > Deezer.
  2. Nudda menyikonen Användarens tillagda bild > Tvinga synkronisera nu.
Observera att nedladdningen av musik kan vara batteriintensiv och Wi-Fi fungerar inte på din klocka när batteriets laddningsnivå är 25 % eller mindre.

Behöver jag ha min telefon i närheten för att kunna lyssna på spellistor?

Du kan lämna din telefon hemma. När du har hämtat dina spellistor och kopplat en Bluetooth-ljudenhet till din klocka kan du lyssna på din musik var som helst direkt från din klocka.

Varför försvann mina Deezer-spellistor från min Fitbit-klocka?

Om du inte längre ser dina spellistor på din klocka kan det bero på att din Deezer-prenumeration upphört eller på grund av ett annat problem med ditt Deezer-konto. Mer information om ditt konto finns på support.deezer.com.

Se till att din klocka är laddad och inom ditt Wi-Fi-nätverk för att verifiera din kontostatus regelbundet.

Varför är vissa Deezer-spår inte tillgängliga för uppspelning på min klocka?

Även om Deezer låter dig ladda upp personliga musikfiler till dina spellistor, kan dessa ljudspår inte hämtas till din klocka. När du hämtar en spellista som innehåller personliga musikfiler visas inte ljudspåren som inte stöds på din klocka. Om en spellista bara innehåller personliga musikfiler, visas inte spellistan under Deezer i Fitbit-appen. Information om hur du hämtar personlig musik och ljudfiler med musikappen Användarens tillagda bild finns i Hur lyssnar jag på musik och podcast på min Fitbit klocka?

Ibland finns det andra skäl till varför ett ljudspår från Deezer-katalogen inte är tillgängligt för uppspelning. Mer information finns på support.deezer.com.

Jag kan inte starta min gratis Deezer-utvärdering, vad ska jag göra?

Om du aktiverar Deezer på Fitbit men inte erbjuds en kostnadsfri utvärdering ska du kontakta Deezer för mer information om din behörighet. Du får inte en kostnadsfri utvärdering om du har fått en kostnadsfri utvärdering av Deezer tidigare eller redan har en betald prenumeration på Deezer.

Hur kopplar jag bort mitt Deezer-konto från min Fitbit-klocka?

Om du vill använda ett annat Deezer-konto på din klocka eller inte längre vill använda funktionen kan du koppla bort ditt Deezer-konto. Detta tar bort all Deezer-musik från din klocka.
  1. I Fitbit-appen nuddar du fliken Idag Användarens tillagda bild > din profilbild > din enhetsbild > Media > Deezer.
  2. Nudda menyikonen Användarens tillagda bild > Ta bort länken till Deezer-konto.
  3. Nudda Koppla bort, Ditt konto, inklusive all tidigare lagrad musik, tas bort från din klocka.