Hur kommer jag igång med Fitbit Charge 4?

Fitbit Charge 4 hjälper dig att ta dina mål vidare med built-in GPS, personliga pulszoner, active zone minutes, upp till sju dagars batteriets livslängd med mer.

Uppdatera din Fitbit-enhet för att få åtkomst till de senaste funktionerna på ditt aktivitetsarmband, inklusive :

*Spotify-Connect och Control
*Viloläge
*Läge för utomhusträning
*Meddelanden om pulszoner

Mer information finns på Hur uppdaterar jag min Fitbit-enhet?

För att läsa mer om ditt aktivitetsarmband kan du se Fitbit Charge 4 handbok.