Hur kommer jag igång med Fitbit Versa 4?

Komma igång med Fitbit Versa 4

Bli inspirerad och håll dig uppdaterad med Versa 4. Lär dig när du ska träna eller återhämta dig, se statistik i realtid under träningen och hitta nya sätt att hålla din rutin fräsch och rolig.

Läs mer om din klocka finns i Fitbit Versa 4-handboken.

1Kräver användning av Fitbit-appen med kompatibla iPhone eller Android-enheter. Det krävs ett Google-konto. Mer information finns i Vad borde jag veta om att flytta Fitbit till mitt Google-konto?

1För nya och återkommande Premium-användare. Måste aktivera medlemskapet inom 60 dagar efter aktivering av enheten (kräver giltig betalning). Medlemskapet är personligt. Avbryt innan medlemskapet löper ut för att undvika återkommande avgifter. Innehåll och funktioner kan ändras. Se Vad borde jag veta om Fitbit Premium? för mer information. Bestämmelser och villkor gäller.

3 Tillgång till röstassistent-tjänster kan variera, läs mer här. Amazon, Alexa och alla relaterade varumärken är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess samarbetspartner. Alexa är inte tillgängliga på alla språk och länder. Alexa-funktionerna kan variera beroende på plats.

4 Se bank- och överföringsmöjligheter här.

5 Ej avsedd för medicinska ändamål. Den här funktionen är inte avsedd att diagnostisera eller behandla något medicinskt tillstånd. Det är avsett att hjälpa dig att hantera ditt välbefinnande och hålla reda på din information. Om du har några bekymmer angående din hälsa ska du prata med en vårdgivare. Om du tror att du har en medicinsk nödsituation ska du omedelbart kontakta sjukvården.

6 Premium kräver ett betalt medlemskap. Innehåll och funktioner kan ändras.

Var denna information till hjälp?