Hur kommer jag igång med Fitbit på Google Pixel Watch?

Komma igång med Google Pixel Watch

Lär dig mer om Fitbit-upplevelsen på Google Pixel Watch. Mer information om din klocka finns i Google Pixel Watch hjälpcenter.

1För nya och återkommande Premium-användare. Måste aktivera medlemskapet inom 60 dagar efter aktivering av enheten (kräver giltig betalning). Medlemskapet är personligt. Avbryt innan medlemskapet löper ut för att undvika återkommande avgifter. Innehåll och funktioner kan ändras. Se Vad borde jag veta om Fitbit Premium? för mer information. Bestämmelser och villkor gäller

2 Fitbits EKG-app är bara tillgänglig i utvalda länder och är inte avsedd för att användas av personer under 22 år. Se fitbit.com/ecg för ytterligare detaljer.