Tilbagekaldelse af Ionic-smartwatches af sikkerhedshensyn

2. marts 2022

Forbrugermeddelelse

Vi har frivilligt tilbagekaldt vores Fitbit Ionic-smartwatches, som virksomheden lancerede i 2017 og ophørte med produktion af i 2020. Batteriet i Ionic-smartwatch kan overophede, hvilket kan føre til forbrændinger.

Vi tager Fitbit-brugernes helbred og sikkerhed meget alvorligt. Vi vælger denne løsning ud fra et forsigtighedsprincip i forhold til vores brugere. Vi tilbyder en refundering til Fitbit Ionic-kunder.

Tilbagekaldelsen gælder specifikt Fitbit Ionic-enheder. Den har ingen indflydelse på andre Fitbit-smartwatches eller -aktivitetsmålere.

Hvis du ejer en Fitbit Ionic-enhed, bedes du ophøre med at bruge enheden.

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du får en refundering, i vores refunderingsafdeling.

Yderligere oplysninger om denne tilbagekaldelse findes i de ofte stillede spørgsmål nedenfor. Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål nedenfor, kan du kontakte vores kundeservice. Klik her for at finde telefonnummeret for dit område.

Ofte stillede spørgsmål fra brugere