Ionic-älykellojen takaisinkutsu

2. maaliskuuta 2022

Ilmoitus kuluttajille

Olemme ilmoittaneet Fitbit Ionic -älykellojen vapaaehtoisesta takaisinkutsusta. Kyseisiä älykelloja valmistettiin vuosina 2017–2020. Ionic-älykellon akku voi ylikuumentua ja aiheuttaa palovammavaaran.

Fitbit-käyttäjien terveys ja turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Ryhdymme näihin toimiin, jotta voisimme taata käyttäjien turvallisuuden äärimmäistä varovaisuutta noudattaen. Tarjoamme hyvityksen Fitbit Ionic -asiakkaille.

Tämä takaisinkutsu koskee nimenomaisesti Fitbit Ionic -laitteita. Sillä ei ole vaikutusta muihin Fitbit-älykelloihin tai -aktiivisuusrannekkeisiin.

Jos omistat Fitbit Ionic -laitteen, lopeta sen käyttö.

Hyvityskeskuksessamme on ohjeet hyvityksen saamiseen.

Alla olevissa usein kysytyissä kysymyksissä on lisätietoja takaisinkutsusta. Voit soittaa asiakaspalveluun, jos et saanut vastausta kysymyksiisi alta. Tarkista paikallinen puhelinnumerosi napsauttamalla tätä.

Käyttäjien usein kysytyt kysymykset