Terugroeping van Ionic-smartwatches in verband met veiligheid

2 maart 2022

Bericht aan de consument

We hebben een vrijwillige terugroeping van Fitbit Ionic-smartwatches aangekondigd. Deze zijn in 2017 door het bedrijf op de markt gebracht en worden sinds 2020 niet meer geproduceerd. De batterij in de Ionic-smartwatch kan oververhit raken, waardoor brandgevaar kan ontstaan.

De gezondheid en veiligheid van Fitbit-gebruikers heeft onze hoogste prioriteit. We nemen deze maatregel uit voorzorg voor onze gebruikers. We bieden Fitbit Ionic-klanten een terugbetaling aan.

Deze terugroeping heeft specifiek betrekking op Fitbit Ionic-apparaten. De terugroeping is niet van toepassing op andere Fitbit-smartwatches of -trackers.

Als je in het bezit bent van een Fitbit Ionic, stop dan met het gebruik van je apparaat.

Voor informatie over hoe je een terugbetaling kunt krijgen, bezoek je ons terugbetalingscentrum.

Meer informatie over deze terugroeping vind je in de onderstaande veelgestelde vragen. Als je vragen hebt die hieronder niet worden beantwoord, kun je onze klantenservice bellen. Klik hier om het lokale telefoonnummer te vinden.

Veelgestelde vragen van gebruikers