Säkerhetsåterkallelse av smartklockan Ionic

2 mars, 2022

Kundmeddelande

Vi tillkännagav ett frivilligt återkallande av smartklockan Ionic. Företaget lanserade smartklockan i 2017 och slutade tillverka den år 2020. Batteriet i smartklockan Ionic kan överhettas, vilket utgör en risk för brännskador.

Fitbit-användarnas hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. Vi vidtar denna åtgärd för att vara säkra på att skydda våra användare. Vi erbjuder återbetalning till Fitbit Ionic-kunder.

Återkallandet gäller specifikt Fitbit Ionic-enheter. Det påverkar inte några andra av Fitbits smartklockor eller aktivitetsarmband.

Äger du en Fitbit Ionic ber vi dig att sluta använda enheten.

För information om hur du får en återbetalning hittar du på vårt återbetalningscenter.

Du hittar ytterligare information om återkallandet i svaren på vanliga frågor nedan. Hittar du inte svaret på din fråga nedan kan du ringa till vår kundtjänst. Klicka här för telefonnumret till din lokala kundtjänst.

Vanliga frågor från användare