Hoe ga ik aan de slag met Fitbit Versa 4?

Laat je inspireren en blijf verantwoordelijk met Versa 4. Ontdek wanneer je moet trainen of herstellen, bekijk statistieken in real time tijdens het sporten en vind nieuwe manieren om je routine verfrissend en leuk te houden.

Raadpleeg de Fitbit Versa 4-gebruikershandleiding voor meer informatie over je smartwatch.

1Vereist het gebruik van de Fitbit-app met compatibele iPhone- of Android-apparaten. Een Google-account is vereist. Ga voor meer informatie naar Wat moet ik weten over 'Fitbit by Google'?

2 Alleen voor nieuwe en terugkerende Premium-gebruikers. Het lidmaatschap moet binnen 60 dagen na activering van het apparaat worden geactiveerd (hiervoor is een geldige betaling vereist). Dit lidmaatschap kan niet worden overgedragen. Annuleer het lidmaatschap vóór de einddatum om terugkerende kosten te voorkomen. De inhoud en functies kunnen veranderen. Zie Wat moet ik weten over Fitbit Premium? voor meer informatie. Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

3 De beschikbaarheid en functies van de spraakassistent kunnen variëren, zie hier. Amazon, Alexa en alle daaraan gerelateerde merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of diens dochterondernemingen. Alexa is niet beschikbaar in alle talen en landen. De Alexa-functies en -functionaliteit kunnen per locatie verschillen.

4 Aangesloten banken en ov-diensten vind je hier.

5 Niet bedoeld voor medische doeleinden. Deze functie is niet bedoeld om een medische aandoening vast te stellen of te behandelen. De functie is bedoeld om je welzijn in de gaten te houden en je gegevens bij te houden. Neem contact op met een arts als je twijfels hebt over je gezondheid. Als je denkt dat er sprake is van een medische noodsituatie, moet je de hulpdiensten bellen.

6 Premium vereist een betaald lidmaatschap. De inhoud en functies kunnen veranderen.